lunteren 
bouwbedrijf hardeman

Kenmerken

Gebouw
Kantoor - Werken
Plaats
Lunteren
Ontwerp
Mars 3D
Geveltechniek
Bouwbedrijf Hardeman
Bouwsysteem
Vlakke plaat
Kleur
874 Rough Concrete, Black Grey 7021

Toegepast product

COFAC - VP

vlakke platen

De vlakke platen van Cofac zijn opgebouwd uit een 0,5 mm bovenplaat met coating, een kunststof brandwerende kern, en een 0,5 mm blanke onderplaat. Aluminium composiet laat zich eenvoudig bewerken tot vlakke plaat. Met de juiste detaillering kan een economisch en vlakke gevel worden gerealiseerd met een vrijheid in gevelbelijning.

De platen worden bij ons in de fabriek bewerkt en op maat gemaakt worden door middel van CNC gestuurde machines. Op de bouwplaats kunnen deze panelen snel en efficiënt verwerkt worden door deze mechanisch te bevestigen of te verlijmen op een vlakke achterconstructie. Dit wordt veelal toegepast in de woningbouw. De vlakke platen vormen bij dit project een mooie afscheiding tussen dak en gevel. Op het dak liggen de sandwich dakpanelen van FALK Bouwsystemen.

Wij hebben standaard diverse kleuren op voorraad. Bekijk voor een overzicht onze kleurenlijst. Vanaf 250 m² kunnen we elke kleur leveren. Onze platen hebben een standaard breedte van 1250/1500 mm, en een lengte van 2000-8000 mm.

Woning TVA   detail    compleet
Hardeman Lunteren  Bewerkt small
Hardeman Lunteren  small

Meer weten over COFAC?

Vul nu ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.